Menu
Uit eten

Ontbijten, lunchen en dineren in Zeddam

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor ontbijt, lunch of diner? In Zeddam kunt u bij verschillende restaurants terecht voor een ontbijt, een lunch of een diner met uw familie of vrienden. Hoe gezellig is het om samen de dag te starten met een heerlijk ontbijt of na het maken van een prachtige wandeling of fietstocht door Montferland te genieten van een welverdiende lunch. U kunt een dagje uit in Montferland afsluiten of het weekend inluiden met een diner.

BROODS

Aan de rand van het Bergherbos ligt BROODS. De broodjesbar heeft een ruimtelijk interieur met veel zitplekken, een mooi gelegen buitenterras en de niet te missen drive-thru. Het assortiment van BROODS bestaat uit belegde broodjes, onbelegde broodjes, drank en gebak. De hele dag door wordt eigen ambachtelijk brood gebakken. BROODS is de plek om de dag te starten met een voortreffelijk ontbijt, ’s middags te lunchen of te genieten van een snack.

Adres: Beekseweg 1, 7038 EA Zeddam
www.beekseweg.nl

Het Montferland

Bovenop de motte in Zeddam ligt Het Montferland. De menukaart van het restaurant staat boordevol met verschillende gerechten. Tevens wisselt de menukaart een aantal keer per jaar. Bovendien biedt de menukaart gerechten uit diverse windstreken en specialiteiten van het seizoen aan.

De menukaart biedt niet alleen a la carte gerechten aan, maar ook een 3, 4, 5 of 6-gangen menu met verrassingen van de chef. Laat u zich verrassen!

Bij mooi weer kunt u op het terras na een boswandeling genieten van een cappuccino met een stuk appelgebak of een alcoholisch drankje met een portie bitterballen met een fantastisch uitzicht.

Adres: Montferland 1, 7038 EB Zeddam
www.hetmontferland.com

Restaurant Lavande

Wist u dat de Franse naam voor lavendel Lavande is? De eigenschappen die bij lavendel passen zijn kalmerend, verzachtend, verrukkelijk geurend en rustgevend. In het restaurant komen de eigenschappen van lavendel tot uiting. Annette en Patricia gaan de uitdaging aan om elke dag met Gelderse streekproducten gerechten neer te zetten met een Franse touch. Beide dames zij niet alleen gek van Frankrijk, maar de omgeving van Montferland doet hun ook denken aan Frankrijk.

De lokale producten die Gelderland te bieden heeft, bieden een goede basis voor de keuken. De basis wordt gecombineerd met de liefde voor de Franse keuken. Deze combinatie levert verrassende smaken op. De dames schuwen niet de vegetarische en veganistische keuken. Zij willen op dit gebied ook verrassende en smakelijke gerechten leveren. Tevens zorgen zij voor variatie en werken zij zoveel mogelijk met seizoensproducten.

Niet alleen de klassieke Franse wijnen horen bij het restaurant, maar ook de lokale wijnen. Het restaurant serveert wijnen van Achterhoekse bodem van Wijngaard Monferland. Naast wijnen serveert het restaurant ook regionale bieren en Nederlandse kruidenthee.

Adres: Kilderseweg 17, 7038 EH Zeddam
www.restaurantlavande.nl