Menu
Restaurant

Brasserie Brût

In hotel Ruimzicht, gelegen in Zeddam, is Brasserie Brût gevestigd. Bij de brasserie komen koken met een nieuwe look, een warme deken van gastvrijheid en heerlijke uitgekozen gerechten samen.

Bij de brasserie kun je naast lunchen en dineren ook samen met vrienden of vriendinnen heerlijk borrelen. Geniet samen met jouw familie of vrienden in de sfeervolle brasserie of op het vernieuwde terras van verrassende hoogstaande gerechten. Bij de brasserie ben jij aan het juiste adres voor een succesvolle lunch.

Wil jij een avond smakelijk genieten, kom dan naar Brût! Je wordt hartelijk welkom geheten in de brasserie. De uitgebreide dinerkaart is aangevuld met Brût Specials en 3-gangen menu’s met volop keuze. Je beleeft een culinaire ervaring. Bij het diner kan een goede wijn uiteraard niet ontbreken. Gelukkig heeft de brasserie een ruime keuze, zodoende ook een bijpassende wijn voor jouw gerecht!

Zin om samen met vrienden of vriendinnen gezellig te borrelen? Spreek af bij de brasserie en kies een drankje en/of hapje van de uitgebreide borrelkaart.

Openingstijden
Voor openingstijden kijk op de website

Locatie
Brasserie Brût
Kilderseweg 19
7038 EH Zeddam
0314 – 651941
info@ruimzicht.com
www.ruimzicht.com